fredag 28 maj 2010

Först går det upp och sen går det ner....

Idag kom en ny opinionsundersökning vilken i ordningen har jag ingen aning om och fler lär det bli. I dagens mätning leder dock Alliansen och det är ju kul!

Det viktigaste är dock hur det går i valet den 19 sept. Dit är det 114 dagar kvar och mycket lär hända innan dess.I Hallstahammar känns det dock just nu som Alliansen har uppsving.

Kom gärna och träffa oss när vi kampanjar på Strömsholmstävlingarna den 3-6 juni!

2 kommentarer:

  1. Hej Anna!
    Jag håller med om att det är viktigt hur det går i valet i sept. Däremot är det mera tveksamt om det är viktigt att alliansen vinner. Eller de röd-gröna. Som betydligt äldre socialliberal känner jag förtvivlan över de stora avvikelser som fp idag gjort från den linje som vägledde partiet fram till för sådär tio år sedan.
    Både fp och de andra riksdagspartierna behöver ruskas om ordentligt.

    Läs därför gärna denna min bloggpost, som i stort citerar fp-veteranen Hans Lindblad.

    http://lars-ericksblogg.blogspot.com/2010/05/bloggaren-populisten-fragar-i-en.html

    Den handlar i stort om liberala begrepp och socialt ansvar.

    Men läs även gärna lite äldre bloggposter hos mig, och hos andra bekymrade socialliberaler.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att du inte håller med om att det är viktigt med en Alliansseger med stark Folkpartiprägel. Själv var jag inte en del av Folkpartiet för tio år sedan men jag ska gärna läsa vad du skriver i din blogg. Jag kan säkert lära mig en hel del.

    För mig var stora barngrupper i förskolan det som fick mig att engagera mig politiskt. Nu försöker jag lära mig mer och tycker att politik är det roligaste som finns.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...