måndag 24 maj 2010

En person som Ronny Ring behövs i Hallstahammar

Ja så skriver idag Ing-Britt Klang i en insändare i dagens VLT (tyvärr publiceras de ej i nätversionen längre).
Vem är Ronny Ring kanske du undrar. Jo Ronny blev för några år sedan chef för park och anläggningsförvaltningen (tror det heter så) och vipps så blev Hallstahammar en mycket trevligare och framför allt mer blommande plats att bo på.

Senast i går förundrades jag själv över de vackra tulpanerna som numera pryder gräsytorna i Kolbäck och rondellerna i Hallstahammars centrum som numera ser otroligt proffsiga ut. Nästan som i Västervik , där jag ofta är sommartid och som många gånger fått pris just för sina vackra blomsterarrangemang.

Nu har i alla fall Ronny fått en ny utmaning. Han är nämligen nybliven chef för bad och camping i kommunen. I morgon ska barn och bildningsnämnden ut på heldagssammanträde och då ska vi träffa just Ronny och förhoppningsvis ta del av hans tankar och idéer. Det ska bli väldigt spännande och jag lovar att återkomma kring det.

Jag är precis som Ing-Britt övertygad om att vi behöver Ronny i Hallstahammar. Han är en person som får människor att växa och saker att hända. Vi behöver dessutom fler "Ronnysar" - eller hur?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...