tisdag 25 maj 2010

En dag ute i regnet

Idag har vi varit ute på heldagsbesök med barn och bildningsnämnden i Hallstahammar. Vi startade på Skantzöbadets Camping där vi träffade nya chefen Ronny Ring som berättade om sina visioner för campingen. Vi tittade också på stugor, omklädningsrum, en riven mur och såg dimman lyfta från de uppvärmda poolerna.

Det märks att Ronny gillar blommor. Både vid campingen och vid Vallmobadet fanns nya planteringar som välkomnar besökare. Ett bra första intryck! Bilden är från Vallmobadets entré.

Under besöket diskuterades också en del kring sociala media som Facebook, Twitter och bloggar. Lite förvånade blev nog cheferna när jag visade att Hallstahammar redan idag har en Facebookgrupp med kommunlogga, 903 medlemmar och allt. När kommunen funderar på hur och om man ska ta steget har någon annan redan tagit saken i egna händer.

Lite kul är det att kommunen redan nu skapat en FB grupp kring Biblioteket i Hallstahammar. Det lär säkerligen inte vara den sista diskussion vi har om sociala media i Hallstahammar. Vore kul om vi som kommun kunde satsa lite mer på dialog med våra innevånare. Idag är vi ju tre politiker i kommunen som bloggar. Alla är "Alliansare" vad ger det för signal?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...