fredag 13 augusti 2010

Välkommen in i nutiden

Välkommen in i nutiden Hallstahammars kommun!

Idag lanserar Hallstahammars kommun sin nya hemsida. En hemsida som jag och Jenny Olsson efterfrågat länge. - Här är vår pressrelease med anledning av lanseringen:

Pressinformation:
Idag (fredag) lanserar Hallstahammars kommun sin nya hemsida. En hemsida som vi båda efterfrågat länge. Trevlig och proffsigt bemötande såväl på nätet som i verkligheten ska prägla den kommunala verksamheten – den nya hemsidan är ett steg på vägen. Dock ett alldeles för kort steg och också ganska mycket för sent.
-Den nya hemsidan är oceaner bättre än den gamla men jag saknar ändå en hel del, säger Jenny Olsson (M). Främst interaktiviteten. Var är kontakten mellan kommun och medborgare?
-Det finns mycket fakta och information att hämta vilket är mycket positivt och jag hoppas att den kommer, som de styrande säger, att vara levande och hela tiden utvecklas och uppdateras, säger Anna Lundberg (M)
Vi i Alliansen Hallstahammar vill att den ska fortsätta och syftet med utvecklingen ska främst vara ökad service till våra kommunmedborgare. Men också ur ett demokratiperspektiv. Vi vill att Hallstahammars kommun ska vara tillgänglig på fler arenor såväl genom personliga möten som inom den digitala världen. Vi ser gärna kommunalråd och höga tjänstemän i chattar, bloggar och olika utfrågningar på hemsidan.

Vårt mål är att det i framtiden ska upplevas som enkelt att komma i kontakt med Hallstahammars kommun, förvaltningar och oss politiker. Den som bor och verkar i kommunen ska få stöd och information utifrån sina behov och ska snabbt få svar på sina frågor, oavsett på vilket sätt den enskilde väljer att kontakta kommunen.

-Öppenheten är en fråga vi inom Alliansen drivit aktivt under den gångna mandatperioden. Hemsidan är ett verktyg för större öppenhet och vi välkomnar därför den efterlängtade utvecklingen som idag presenteras, säger Anna och Jenny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...