måndag 16 augusti 2010

Osäkra väljare avgör valet-vilken möjlighet!

Enlig senaste opinionsmätningen som lanserades igår - ledar just nu Alliansen med knapp marginal. Den visar dock också på att många fortfarande är osäkra och det är säkerligen de som kommer avgöra valet om 34 dagar.

Vilken möjlighet! Det finns alltså fortfarande fler att övertyga!

En partikollega till mig Mats Hasselgren, Täby brukar säga att enda anledningen att de ännu inte bestämt sig är att vi inte lyckats övertyga dem än. Jag jobbar därför stenhårt på att övertyga fler om att lägga sin röst på just Folkpartiet. Vi får snart se vad det ger för resultat.

FP fokucerar på skola, jobb och äldre. Vi fokuserar också på valfrihet . I Hallstahammar vill vi införa LOV - lagen om valfrihet i hemtjänsten som gör att de som har hemtjänst själva får välja utförare. Alla över 75 år vill vi också ska få 6 tim hemtjänst/vecka utan biståndsbedömning.

Det är en insats jag är övertygad om också kommer att gynna det lokala företagandet, en fråga vi lokalt vill lyfta den kommande mandatperioden. Hallstahammar ska ha ett företagsklimat i toppklass. LOV är ett steg på den vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...