söndag 8 augusti 2010

Allianspirater

Igår var det Allianspirater med i staffeten på Hamnfestivalen i Borgåsund! Det var jag själv, Jenny Olsson och Roy Cederbäck som bildade ett Allianslag i årets piratfajt.

Blodigt allvar blev det givetvis när vi stod på startlinjen och vi gav givetvis motståndarlagen en riktigt bra kamp. Det hela gick mest ut på att vi som deltog skulle bli så blöta som möjligt och det kan jag meddela att vi också blev. Tre ombyten gick åt och dte blev flera dopp i plurret både frivilliga och ofrivilliga.

En trekamp med kanotpaddling, stafett och avslutande dragkamp resulterade i en hedrande andraplats och ett fint pris - båttur och picknick som vi med glädje ser fram emot.

Ett stort tack till Susanne Croner och alla andra som gör Borgåsunds Hamnfestival möjlig. Ni gör alla ett fantastiskt arbete och jag är glad att jag och Alliansen kunde bidra genom att delta i lagkampen. Hoppas att alla såg vårt goda Allianssamarbete och vår härliga laganda och framför allt fick sig en trevlig stund i underbara Borgåsund.

Revanch utlovas den 19 sept! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...