torsdag 4 februari 2010

Rotation i FP leden

Just nu är det rotation i Folkpartileden på nationell nivå. Cecilia Malmström blir EU kommissionär och lämnar över till Birgitta Olsson som häromdagen blev EU minister och därmed kom Gulan Avci in i Riksdagen.

Lotta Edholm kommer in i prtistyrelsen efter Ceilia Malmström men vem som blir vice ordförande efter Cecilia är ännu inte klart.

Samtidigt blir Karin Pilsäter stadssekreterare hos Jan Björklund och Nina Lundström tar Karins plats i Riksdagen. Som om det inte skulle vara slut med det tar nu Fredrik Malm över som utrikespolitisk talesman för FP. Ett kanonbra val tycker jag själv!

På "hemmaplan" har Roger Haddad blivit gruppledare i Västerås efter Bengt-Åke Nilsson som lämnar uppdraget som gruppledare efter många år i politiken. Jag önskar Roger ett stort lycka till i sin nya roll som han verkligen förtjänar! För mig och många andra är Roger en stor förebild som alltid finns tillhands med goda råd och stöd när man som bäst behöver det.

Kommunalt har vi ännu inte fastställt vår kommunalvalslista men på Årsmötet den 25 februari är det dags även för den. Vi får se om det blir förnyelse och rotation även där...

2 kommentarer:

  1. Ja, det är tur att vi har nya friska liberaler att ta till i form av Birgitta, Fredrik, Roger och Anna...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...