fredag 3 september 2010

Öppenhet?!

VLT gör just nu en serie med reportage om förstanamnen på respektive partis lista inför valet i kommunfullmäktige. I måndags var jag själv med och idag är det Roy Cederbäck, KD´s tur. Roy tar i dagens artikel upp en fråga som vi inom hela Alliansen tycker är mycket viktig - öppenheten.

Vi upplever båda att det i Hallstahammars kommun finns en rädsla för öppenhet och just det vill vi ändra på! Vi vill ha en aktiv dialog med medborgarna och vi vill att man som medborgare ska kunna påverka kommunen- oss politiker inte bara vart fjärde år när det är val utan även däremellan.
För oss handlar det konkret om möjligheten att lämna in medborgarförslag, öppna sammanträden där inte bara majoriteten får komma till tals och det handlar om sociala media.

Vi i Alliansen är eniga - vi vill ha större öppenhet, vi vill ha en aktiv dialog och vi vill vara närvarande såväl analogt som digitalt! Den 10 sept lanserar Alliansen Hallstahammar det gemensamma valmanifestet! Missa inte det - där kan du läsa mer om bla öppenhet.

Vi ska också se och lära av tex Katrineholm - en föregångskommun i den digitala världen på sociala media.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...