fredag 8 februari 2013

Medborgardialog är något positivt!

I höstas hade vi medborgardialog kring lokaler i Hallstahammar. Vi träffade över 150 föräldrar, pensionärsföreningar, elevråd och föreningsrepresentanter. Nu har dialogerna landat i förslag och inom kort ska vi fatta beslut om inriktning och vidare utredningar.

När vi från de olika partierna häromveckan presenterade våra olika förslag kring lokalerna var det intressant att konstatera att vi lyssnat väldigt olika på Hallstahammarbornas åsikter. Så kan det ju vara och nu finns ett fantastiskt föräldraengagemang kring lokalfrågan. Folkomröstning, Facebooksidor och många åsikter förmedlas till oss politiker i olika kanaler. 

Konstaterar att visst finns det ett politiskt intresse även bland de som inte valt att engagera sig politikt (många hävdar motsatsen). Engagemanget kanske ser annorlunda ut - man engagerar sig starkt i en fråga och inte i ett parti men visst finns det engagemang och det är härligt tycker jag. 

Sen tycker vi politiker olika saker och det är ju så det ska vara - vi tillhör olika partier och har olika ideologisk bakgrund vilket gör att vi landar i olika förslag. Jag är trygg, glad och nöjd med vad Folkpartiet tycker i lokalfrågan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...