lördag 19 mars 2011

Kantzowska läggs ner?

VLT släpper idag nyheten att Kantzowska gymnasiet ev kommer att läggas ner. Inga beslut är fattade än men inom kort behöver Hallstahammars politiker ta ställning om gymnasiets framtid.
Alltså även jag! Det är inte ett lätt beslut att fatta och jag förutsätter att vi får ordentliga fakta kring olika alternativ innan vi måste ta ställning och göra det vi är valda för - fatta beslut. Inte alltid ett lätt jobb...

2 kommentarer:

  1. Nu har politiker i Hallstahammar beslutat att våran gymnasieskola ska läggas ner. Men det dem inte har tänkt på är att SamhällMedia inte finns någon annan stans i västerås, så för de elever som går det programmet ställer det ju till jättestora problem, det kan bli så att de får läsa ikapp kurser under sommaren eller gå någon extra termin/läsår i skolan för att de ska ha mäöjlighet att funna överhuvudtagetfullfölja sitt program. Politikerna som har beslutat detta har heller inte tänkt på att RIG(riksidrottgymnasiet) för ridsport finns på Kantzowska gymnasiet och det är enda stället i sverige ett sådant special utformat program finns för rissporten. Läggs Kantzowska ner kan det även skapa stora problem för detta program.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym
    Som du kanske vet sitter inte jag i majoritet i kommunfullmäktige utan det gör Socialdemokraterna tillsammans med vänsterpartiet. Det är deras förslag som nu debatteras.
    Jag själv förordar en hel nedläggning och en omstart. RIG kan utan problem läsa sina ämnen på någon annan gymnasieskola.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...