torsdag 24 november 2011

Min avgång skapar rubriker

Min avgång skapar rubriker och många kommentarer, inte minst på Facebook. Mycket av dagen idag har gått åt till att prata med media och förklara varför jag satt ner foten och varför jag väljer att avgå som ledamot i Kantzowska gymnasiet.  Turerna kring Katzowska är inte helt lätta att förklara men jag försöker så gott jag kan. Just nu bemöter jag kommentarer på mitt avhopp som kommit på vlt.se. Gå gärna in och kommentera där du också!

Jag har också bemött ordförande Leif Carlbergs kritik på mitt avhopp med följande kommentarer:

"Om Leif Carlberg fått samma bristande information som mig - är den här frågan än allvarligare.
Tvisterna med de fackliga organisationerna är en sak – att inte säga upp personal i den omfattning som man borde är en helt annan.

Jag påtalade redan tidigt i våras att det skulle bli problem att anpassa kostymen på Kantzowska men  majoriteten valde att blunda för verkligheten nu ser vi resultatet av det. "
Jag står i alla fall stadigt på jorden och är nöjd med mitt beslut att sätta ner foten! Blir alldelses varm av alla fina kommentarer och stöd jag fått idag! Tack för det!

2 kommentarer:

 1. Heja Anna :)
  Utifrån det lilla jag vet om ditt avhopp så hoppas jag att du orkar stå emot den negativa kritiken och att du lever på det positiva.
  Ärlighet varar längst.
  M.v.h. Linda Stenberg

  SvaraRadera
 2. Hej Linda!
  Jag är övertygad om att jag gjort rätt och då är de negativa kommentarerna mycket lättare att ta. Känner också att jag fått väldigt mycket positivt stöd i mitt beslut och det ger mig kraft och mod att stå stadigt när det blåser. Tack!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...