onsdag 13 november 2013

Laddad för Landsmöte

Imorgon bär det av till Folkpartiets Landsmöte i Västerås. Jag är laddad och det ska bli mycket intressanta dagar. För mig blir det denna gång att följa Landsmötet "från innan" och det ska bli riktigt spännande. Hoppas lära mig massor, träffa många gelikar och prata mycket politik.

Lovar att försöka rapportera om beslut och vad som händer på plats. Ett nytt partiprogram ska antas och det är inte var dag det sker. Vi får se om Expressens "avslöjande" blir verklighet. Själv tycker jag att obligatorisk a-kassa, lägre ingångslöner och skrotade turordningsregler är bra förslag.

- Det handlar om att de som är mest socialt utsatta ska få en fot in på arbetsmarknaden, säger Christer Nylander, arbetsmarknadspolitisk talesperson.

Liberal politik helt enkelt.

Arbetsmarknadsfrågor är liksom skolfrågorna viktiga. I Hallstahammar är skolfrågan högaktuell då vi har sviktande kunskapsresultat och fler som väljer bort den kommunala skolan. Ungdomsarbetslösheten är hög och Folkpartiförslagen om lärlingsanställningar vore en välkommen satsning för de unga som står utanför såväl skola som arbetsmarknad.

Du som inte kan vara på plats på Landsmötet kan följa mötet via hemsidan och för er som är nyfikna - Jan Björklunds invigningstal på torsdag kl 13:00 är öppet för allmänheten. Varför inte titta förbi ?!
Vill du veta mer om Landsmötet kan du läsa mer på www.folkpartiet.se/landsmote
Kanske vi ses där?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...