fredag 10 december 2010

Lucia och nya uppdrag

Luciasånger sjungs för fulla muggar hemma i köket. Dottern ska lussa hela dagen och på måndag är det sonens tur. Lussekatterna har vi dock överlåtit till mormor att baka. Det är mysigt när det närmar sig jul. Men det innebär också ett slut på den här mandatperioden, lite ledsamt eftersom det var min första...

Nu är dock alla nya uppdrag inför den kommande mandatperioden klara. Det blev en hel del för egen del och det ska bli en riktigt spännande ny mandatperiod.

Framför allt blir det Barn och utbildningsnämndens AU - ett mycket spännande uppdrag. Det blir förskola, skola och gymnasium för hela slanten. Mycket är dessutom på gång inom de områdena vilket gör det än mer spännande. Gymnasiet ska tas över i egen regi, förskolan står inför nya utmaningar och kunskapsresultaten måste förbättras. Ingen brist på utmaningar med andra ord, precis som jag vill ha det.

Men innan den nya mandatperioden drar igång på allvar efter nyår ska vi avsluta den här ordentligt. Därför är det mycket jultrevligheter på agendan just nu. Igår var det julavslutning med Folkparti föreningen, i helgen är det luciafiranden med barnen och nästa vecka i nämnden. Det ska bli skönt med lite julledigt, ladda batterierna och umgås med familjen.
Och en och annan politisk gärning blir det säkerligen också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...