onsdag 30 september 2009

Kantzowska gymnasiet

Kantzowska gymnasiet var fullmäktiges hetaste fråga på måndagens fullmäktigesammanträde. Visst är det bra med ett gymnasium i Hallstahammar men det får inte vara till vilken kostnad som helst. Att som majoriteten föreslår ha "Riksprislistan" som ekonomiskt tak kommer att bli dyrt för Hallstahammars kommun. Vi betalar betydligt mindre för de som i stället väljer att gå på gymnaisum i Västerås. Västeråsprislistan borde vara taket även för Kantzowska.

Vill ungdomarna i Hallstahammar gå på gymnasiet i Hallstahammar ska Kantzowska gymnasiet finnas kvar. Vill de inte det ska det inte vara något självändamål att absolut ha ett eget gymnaisum drivet i kommunal regi i Hallstahammar. Nu är det eleverna som bestämmer och så ska det vara!

SFI och vuxenutbildning borde vi upphandla för att få bästa möjliga utbildning till lägsta möjliga kostnad. Vad säger att Hallstahammars kommun är bäst och billigast?

Första bloggen

Nu gör jag min entré i bloggandets ädla konst. Det kommer att handla om politik, vardagslivet som mamma, verksamhetsledare och resan mot majoritetsskifte i Hallstahammar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...