fredag 4 december 2009

Dörrknackning eller inte?!

I veckan som gick publicerade DN/Synnovate en undersökning som konstaterade att nästan 80% är negativt inställda till besök av politiker via dörrknackning eller telefonsamtal. Anledningen till undersökningen är säkerligen att just dörrknackning och telefonsamtal användes mycket i USA´s presidentvalskampanj och att många partier i Sverige tittat på och tagit intryck av de amerikanska kampanjmetoderna.
Själv har jag lyssnat på ett föredrag av Mathias Sundin, Folkpartist från Norrköping som varit i USA och jobbat ideellt med presidentvals kampanjen. Mathias mål är att slå svenskt rekord i dörrknackning, 10 000 dörrar ska knackas innan valet den 19 september 2010. På Mathias blogg hittar du en helt fantastisk reklamfilm om dörrknackning. Jag rekommenderar en titt. Jag skrattar själv gott bara av att tänka på den.
Mathias skriver en hel del om dörrknackning och hade häromdagen en insändare i Expressen på samma tema. Hans budskap till alla politiker är - "Sluta lata er och börja knacka dörr!" Jag lovar att ta dig på orden Mathias. Här ska knackas dörrar även i Hallstahammar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...